aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΗ Παρί ετοιμάζει «τρελή» πρόταση για τον Σέρχιο Ράμος

Η Παρί ετοιμάζει «τρελή» πρόταση για τον Σέρχιο Ράμος

Το μέλλον του Ράμος στην Ρεάλ φαντάζει… χλωμό. Ο έμπειρος αμυντικός των Μαδριλένων, δεν είναι ικανοποιημένος από την πρόταση που του έγινε η οποία περιλαμβάνει διετές συμβόλαιο με μείωση αποδοχών 20%.

Μάλιστα εντός της εβδομάδας, ο Ισπανός στόπερ πρόκειται να έχει κρίσιμη επικοινωνία με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, αναφορικά με τη συνεργασία τους.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «AS», οι «μερένγκες» δεν είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν συμβόλαιο άνω του ενός έτους. Η θέση του συλλόγου αντικατοπτρίζει την πολιτική της διοίκησης να προσφέρει επεκτάσεις συμβολαίου ενός έτους σε παίκτες άνω των 30 ετών, ανεξάρτητα από την κατάστασή τους στην ομάδα.

Από την πλευρά του ο Ράμος έχει δηλώσει πως κύρια επιθυμία του είναι να παραμείνει στον σύλλογο και να ολοκληρώσει την καριέρα του, ωστόσο θεωρεί πως αξίζει συμβόλαιο τουλάχιστον δύο ακόμη ετών. Πάντως, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα η Παρί παρακολουθεί με μεγάλη αγωνία τις εξελίξεις καθώς ενδιαφέρεται σε μεγάλο βαθμό για την απόκτηση του Ισπανού αμυντικού.

Μάλιστα, οι Παριζιάνοι έχουν μπει ήδη δυνατά στο παιχνίδι προσφέροντας του συμβόλαιο τριών χρόνων και 20 εκατομμύρια καθαρά για καθένα από αυτά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ