aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΗ Παρί έδωσε διορία μέχρι τις 15 Μαρτίου στον Μπαπέ για να απαντήσει για το...

Η Παρί έδωσε διορία μέχρι τις 15 Μαρτίου στον Μπαπέ για να απαντήσει για το μέλλον του

Κρίσιμος θα είναι ο επόμενος μήνας για το μέλλον του Κιλιάν Μπαπέ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Sport», ο νεαρός Γάλλος αστέρας θα πρέπει να ξεκαθαρίσει μέχρι τις 15 Μαρτίου, στην Παρί Σεν Ζερμέν τις προθέσεις του για το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του ή θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν ως ελεύθερος.

Από την άλλη, η Ρεάλ παραμένει ψύχραιμη και εξακολουθεί να πιστεύει ότι από τη νέα χρονιά, ο Κιλιάν Μπαπέ θα αγωνίζεται με τα χρώματά της στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Οπως αναφέρει πάντως το ισπανικό δημοσίευμα, καθοριστικό ρόλο θα παίξει το αποτέλεσμα του δεύτερου αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για τους «16» του Champions League, στη Μαδρίτη.

Η γαλλική ομάδα από την πλευρά της δεν θέλει να χάσει σε καμία περίπτωση του μεγάλο της αστέρι, γι’ αυτό και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της ώστε να τον διατηρήσει για πολλά ακόμα χρόνια στο «Παρκ Ντε Πρενς». Πάντως τόσο στην Παρί όσο και στην Ρεάλ, γνωρίζουν ότι μέχρι τις 15 Μαρτίου θα έχουν την οριστική απόφαση του Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος βέβαια δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα για τις προθέσεις που έχει για το μέλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ