aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Η Παρί δελεάζει τον Μανέ με «χρυσό» συμβόλαιο

Η Παρί δελεάζει τον Μανέ με «χρυσό» συμβόλαιο

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται άπαντες στη Λίβερπουλ, αφού υπάρχει σοβαρή πιθανότητα τους επόμενους μήνες να χάσει τους δύο κορυφαίους ποδοσφαιριστές της: τον Σαντιό Μανέ και τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Οι δύο Αφρικανοί επιθετικοί έχουν συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2023 με τους «reds», ενώ παρότι υπάρχουν συζητήσεις δεν έχει υπάρξει κάποια πρόοδος σχετικά με την ανανέωσή τους.

Για τους δύο ποδοσφαιριστές, όπως είναι λογικό, υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι και αρκετές προτάσεις. Και μάλιστα για τον Σαντιό Μανέ φαίνεται πως υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι Παριζιάνοι, σύμφωνα με την «Bild», προσφέρουν «χρυσό» συμβόλαιο στον Σενεγαλέζο εξτρέμ, ο οποίος κάνει δεύτερες σκέψεις σχετικά με την παραμονή του στη Λίβερπουλ. Ο μισθός που του προσφέρεται είναι υπερβολικά μεγάλος, χωρίς να γίνεται γνωστό το ποσό, με τους «reds» να μην μπορούν να φτάσουν σε αυτά τα επίπεδα και πλέον όλα είναι στο χέρι του Μανέ.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2016 στη Λίβερπουλ, όταν και πλήρωσε 41,2 εκατ. ευρώ στη Σαουθάμπτον για να τον κάνει δικό της. Έκτοτε, ο Μανέ έχει γράψει 267 εμφανίσεις με 119 γκολ και 48 ασίστ, όντας έναν εκ των κομβικότερων ποδοσφαιριστών στην επιστροφή της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ στους τίτλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ