aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΗ Λίβερπουλ συζητάει με τους εκπροσώπους του Παβάρ

Η Λίβερπουλ συζητάει με τους εκπροσώπους του Παβάρ

Τα προβλήματα της Μπάγερν Μονάχου την φετινή σεζόν έχουν δημιουργήσει μία «ανακατωσούρα» στην ομάδα και γι’ αυτό κάποιοι παίκτες έχουν εκφράσει τάσεις φυγής. Μεταξύ αυτών είναι και ο Μπέντζαμιν Παβάρ, ο οποίος ζήτησε από τους ιθύνοντες των Βαυαρών να αποχωρήσει, παρ’ ότι έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο.

Σύμφωνα με τον Κρίστιαν Φαλκ, η εξέλιξη αυτή προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων που καταλαβαίνουν πως θα μπορούσαν να δελεάσουν την Μπάγερν να τον πουλήσει τώρα με ένα μικρό σχετικά ποσό από το να τον χάσει ως ελεύθερο το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο γερμανός δημοσιογράφος αποκάλυψε πως μεταξύ των ομάδων που έχουν ήδη αρχίσει να συζητούν με τους εκπροσώπους του και μάλιστα σε περίοπτη θέση είναι η Λίβερπουλ.

Είναι ήδη γνωστό πως στο παρελθόν έχουν ενδιαφερθεί για κείνον οι Τσέλσι, Μπαρτσελόνα, Ίντερ και Μίλαν.

Φέτος, ο Μπέντζαμιν Παβάρ πραγματοποίησε 43 συμμετοχές σκοράροντας επτά γκολ και δίνοντας μία ασίστ σε 3.372 αγωνιστικά λεπτά. Υπενθυμίζουμε πως πήγε στην Μπάγερν Μονάχου το καλοκαίρι του 2019 από την Στουτγκάρδη αντί 35 εκατ. ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ