aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΗ Λίβερπουλ ισοφάρισε το αήττητο 25 αγώνων από το 1982 επί Μπομπ Πέισλι

Η Λίβερπουλ ισοφάρισε το αήττητο 25 αγώνων από το 1982 επί Μπομπ Πέισλι

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης πέτυχε η Λίβερπουλ, επικρατώντας με 2-0 στο Άνφιλντ, στην επιστροφή του Λουίς Σουάρες στο γήπεδο που μεγαλούργησε για περισσότερα από τρία χρόνια.

Με αυτή τη νίκη, η Λίβερπουλ κλείδωσε την πρωτιά του ομίλου, συνεπώς και την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ισοφαρίζοντας μάλιστα ένα ρεκόρ που κρατούσε η ομάδα του Μποπμ Πέισλι 39 χρόνια νωρίτερα.

Με τη νίκη τους απέναντι στην Ατλέτικο, οι «ρεντς» παρέμειναν 25 αγώνες αήττητοι και γύρισαν το χρόνο στο 1982, όταν ο Μπομπ Πέισλι είχε καταφέρει το ίδιο, πριν ηττηθεί η ομάδα του και αποχωρήσει και ο ίδιος λίγο αργότερα, έπειτα από 9 ιστορικά χρόνια και 13 τίτλους .

Η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ έχει να γνωρίσει την ήττα από τις 6 Απριλίου και το παιχνίδι στο Αλφρέντο Ντι Στέφανο απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όταν Βινίσιους Τζούνιορ και Ασένσιο την είχαν υποχρεώσει να δεχτεί τρία γκολ.

Πλέον, οι «ρεντς» μπορούν να σπάσουν ακόμη ένα ρεκόρ παραμένοντας αήττητοι σε μία δύσκολη έδρα όπως αυτή της Γουέστ Χαμ, την Κυριακή για την 11η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ