aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΗ λίστα με τους πιο πλούσιους ιδιοκτήτες ομάδων στον κόσμο

Η λίστα με τους πιο πλούσιους ιδιοκτήτες ομάδων στον κόσμο

Μία εταιρεία με έδρα τις ΗΠΑ, η οποία ειδικεύεται σε επενδύσεις, δημοσίευσε τη λίστα με τους πιο πλούσιους ιδιοκτήτες ομάδων σε όλα τα σπορ, σε όλο τον κόσμο. Η Madison Trust έκανε τη δουλειά, με πολλά ονόματα να προκαλούν έκπληξη.

Πλουσίοτερος όλων είναι ο Στιβ Μπάλμερ που έχει τους Λος Άντζελες Κλίπερς στο NBA (91.4 δισεκατομμύρια δολάρια), με τον Μουκές Αμπάνι που έχει τους Μουμπάι Ίντιανς, ομάδα κρίκετ, να τον ακολουθεί (90.7 δισεκατομμύρια δολάρια). Ο Κάρλος Σλιμ της Ρεάλ Οβιέδο (78 δισεκατομμύρια δολάρια), ο Ρομπ Γουόλτον των Ντένβερ Μπρόνκος (59.8 δισεκατομμύρια δολάρια) και και η οικογένεια Πινό της Ρεν (40.4 δισεκατομμύρια δολάρια) συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα.

Ντάνιελ Γκίλμπερτ (Καβαλίερς – 30.9 δισεκατομμύρια δολάρια), Ντίτριχ Μάτεσιτς (πέθανε πρόσφατα, είχε τις Λειψία, Νιο Γιορκ Ρεντ Μπουλς, Ρέντ Μπουλ F1 – 27.4 δισεκατομμύρια δολάρια), Μασαγιόσι Σον (Φουκουόκα Χοκς – 21.3 δισεκατομμύρια δολάρια), Στιβ Κοέν (Νιου Γιορκ Μετς – 17.4 εκατομμύρια δολάρια) και Ντέιβιντ Τέπερ (Καρολάινα Πάνθερς – 16.7 δισεκατομμύρια δολάρια) κλείνουν την πρώτη δεκάδα.

Από εκεί και πέρα, στο νούμερο 11 είναι ο ιδιοκτήτης των Μέμφις Γκρίζλις, Ρόμπερτ Πέρα (14.6 δισεκατομμύρια δολάρια), στο νούμερο 12 ο ιδιοκτήτης των Μπρούκλιν Νετς, Τζο Τσάι (11.6 δισεκατομμύρια δολάρια), στο νούμερο 17 ο ιδιοκτήτης της Χόφενχαϊμ, Ντίτμαρ Χοπ (8.3 δισεκατομμύρια δολάρια), στο νούμερο 20 ο Τσαντ Ζιντόνγκ της Ίντερ (7.4 δισεκατομμύρια δολάρια) και στο νούμερο 23 ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ της Μονακό (6.7 δισεκατομμύρια δολάρια).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ