Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΗ Ίντερ κρατάει με νέο συμβόλαιο ως το 2028 τον Λαουτάρο Μαρτίνες

Η Ίντερ κρατάει με νέο συμβόλαιο ως το 2028 τον Λαουτάρο Μαρτίνες

Η Ίντερ κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της! Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Corriere dello Sport», οι «νερατζούρι» βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Λαουτάρο Μαρτίνες για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο Αργεντινός στράικερ έχει συμβόλαιο ως το 2026, αλλά αναμένεται να το επεκτείνει κατά δύο χρόνια και μάλιστα να αυξήσει τις απολαβές του στα 8 εκατ. ευρώ ετησίως, παραμένοντας κάτοικος Μιλάνου. Ενδέχεται, μάλιστα, το deal να υπογραφεί πριν τον Ιανουάριο και να γίνει σύντομα επίσημο.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες αγωνίζεται στην Ίντερ από το καλοκαίρι του 2018, με τους «νερατζούρι» να πληρώνουν το ποσό των 25 εκατ. ευρώ στη Ράσινγκ Κλουμπ για να τον αποκτήσουν. Πλέον, η αξία του έχει πολλαπλασιαστεί, με τον 26χρονο να μετράει φέτος 15 γκολ και 3 ασίστ σε 19 ματς.

Συνολικά, με τη φανέλα των «νερατζούρι» -ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή- έχει 257 ματς με 129 γκολ, αποτελώντας έναν εκ των κορυφαίων επιθετικών τα τελευταία χρόνια.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ