aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΗ Ίντερ ετοιμάζεται να πει το «ναι» στην Τσέλσι για Χακίμι!

Η Ίντερ ετοιμάζεται να πει το «ναι» στην Τσέλσι για Χακίμι!

Η Τσέλσι θέλει να επενδύσει στην… κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Τόμας Τούχελ φαίνεται πως θα δει να δυναμώνει αρκετά το ρόστερ του! Η διοίκηση των μπλε είναι αποφασισμένη να ρίξει αρκετά εκατομμύρια για να πραγματοποιήσει τα μεταγραφικά θέλω του Γερμανού κόουτς!

Ένας από τους παίκτες που βρίσκονται ψηλά στην μεταγραφική λίστα της Τσέλσι είναι και ο Χακίμι. Ο έμπειρος άσσος της Ίντερ έκανε μια μαγική σεζόν με τους νερατζούρι και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του.

Η Παρί έχει δείξει με την πλευρά της ενδιαφέρον για τον Μαροκινό, προσφέροντας 60 εκατ. ευρώ. Όμως η νέα ανανεωμένη πρόταση της Τσέλσι, είναι δεδομένο πως την δίνει το πάνω χέρι για την απόκτηση του Χακίμι!

Όπως αναφέρει η Corriere dello Sport, οι Λονδρέζοι προσφέρουν 50 εκατ. ευρώ συν τον Έμερσον για να φέρει τον πρώην άσσο της Ρεάλ στην Αγγλία!

Αν μη τι άλλο μιλάμε για μια αρκετά υψηλή πρόταση που αφήνει ικανοποιημένους τους Μιλανέζους. Μάλιστα, η Τσέλσι δίνει δυνατότητα επιλογής στην ομάδα του Ιντζάκι.

Συγκεκριμένα, σε περίπτωση που δεν κάνει στην Ίντερ… ο Έμερσον, τότε θα μπορεί να επιλέξει κάποιον από τους Κόβασιτς, Άμπραχαμ και Ζαπακόστα. Αυτό δείχνει και την δίψα του Τούχελ για να φέρει τον 22χρονο στο Λονδίνο!

Από την άλλη στην Ίντερ γνωρίζουν πολύ καλά πως για να βγει η νέα σεζόν θα πρέπει να προχωρήσουν σε πωλήσεις, καθώς τα ταμεία είναι…άδεια! Ο Χακίμι είναι ένας από τους λίγους που μπορούν να φέρουν “ζεστό χρήμα” στον σύλλογο…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ