aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΗ εντολή του Γκουαρδιόλα στα ball boys που μείωσαν τις καθυστερήσεις της Ατλέτικο!

Η εντολή του Γκουαρδιόλα στα ball boys που μείωσαν τις καθυστερήσεις της Ατλέτικο!

O Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ένας ιδιαίτερα ευρηματικός προπονητής, ο οποίος μεταξύ άλλων διακρίνεται και για το γεγονός πως πρωτοπορεί με τις μεθόδους του.

Στο πρώτο ματς για τα προημιτελικά του Champions League της Μάντσεστερ Σίτι με την Ατλέτικο Μαδρίτης που βρήκε τους «σίτιζενς» να επικρατούν 1-0 και να παίρνουν προβάδισμα πρόκρισης για την τετράδα, ο Καταλανός τεχνικός είχε δώσει μια ρητή εντολή στα ball boys.

Όποτε η μπάλα βγαίνει εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου (για πλάγιο άουτ, κόρνερ ή άουτ), να τρέχουν και να δίνουν αμέσως και στα χέρια των ποδοσφαιριστών της Ατλέτικο Μαδρίτης την μπάλα. Όπως ακριβώς φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.

Προφανώς και αυτό μείωνε τον χρόνο των καθυστερήσεων από τους «ροχιμπλάνκος» που δεν είχαν την… ευκαιρία να πάνε σιγά-σιγά να πάρουν την μπάλα και να αργήσουν να εκτελέσουν τα πλάγια, τα κόρνερ και τα άουτ.

City Atletico Ball Boys 185400

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ