aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΗ Μπαρτσελόνα θέλει Φαν ντε Μπέεκ, ο Ολλανδός θέλει Μάντσεστερ

Η Μπαρτσελόνα θέλει Φαν ντε Μπέεκ, ο Ολλανδός θέλει Μάντσεστερ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Μπαρτσελόνα θέλει να υπογράψει τον Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ, όμως ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να παραμείνει στην ομάδα και να παλέψει για μία θέση στο αρχικό σχήμα.

Ο Ολλανδός διεθνής πέρασε μία δύσκολη πρώτη σεζόν υπό τις οδηγίες του Σόλσκιερ, πραγματοποιώντας μόλις 4 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ και 15 σε όλες τις διοργανώσεις.

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα της SPORT, ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «προσφέρθηκε» στη Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να σκέφτονται να στείλουν τον Σαμουέλ Ουμτιτί στην αντίθετη κατεύθυνση.

Ωστόσο, η ιστοσελίδα Manchester Evening News, ισχυρίζεται πως ο Φαν ντε Μπέεκ θέλει να μείνει στους «Κόκκινους Διαβόλους» και να παλέψει για μια θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Αυτή την περίοδο, ο Ολλανδός μέσος αναρρώνει από τον τραυματισμό του, που τον κράτησε εκτός Euro και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις την προσεχή Δευτέρα μαζί με τον έτερο τραυματία, Άντονι Μαρσιάλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ