aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΗ Μπαρτσελόνα «ψωνίζει» επιθετικό από την Πρέμιερ Λιγκ

Η Μπαρτσελόνα «ψωνίζει» επιθετικό από την Πρέμιερ Λιγκ

Η Μπαρτσελόνα θα κινηθεί για το δανεισμό ενός επιθετικού στη μετεγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τα ισπανικά μέσα να έχουν βάλει στο στόχαστρο τρεις παίκτες για τους οποίους ενδιαφέρονται οι «μπλαουγκράνα». Φυσικά, ρόλο στην επιλογή των παικτών θα έχει και ο νέος τεχνικός του συλλόγου, Τσάβι, χωρίς ωστόσο να μπορεί να λάβει μόνος του την απόφαση, λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης της ομάδας.

Το πρώτο όνομα είναι ο Έντινσον Καβάνι, που έχει κεντρίσει τα βλέμματα και άλλων συλλόγων ανά τον κόσμο. Ο Ουρουγουανός έχει δει το χρόνο του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μειώνεται, μετά το καλό ξεκίνημα του Μέισον Γκρίνγουντ αλλά και την έλευση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Για αυτό το λόγο, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν θα είχαν πρόβλημα να παραχωρήσουν τον 34χρονο επιθετικό στους «μπλαουγκράνα».

Από την μπλε μεριά του Μάντσεστερ τα φώτα έχουν πέσει πάνω στο Ραχίμ Στέρλινγκ που δεν μοιάζει ιδιαίτερα ευχαριστημένος στους «πολίτες». Ο Άγγλος εξτρέμ έχει τονίσει πως θα ήταν θετικός να αγωνιστεί σε ένα ξένο πρωτάθλημα με την περίπτωση της Μπάρτσελόνα να φαντάζει μία καλή επιλογή. Στη Σίτι, ο Στέρλινγκ μετράει μόλις 376 λεπτά συμμετοχής με τους «μπλαουγκράνα» να είναι η ομάδα που θα μπορέσει και πάλι να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Τελευταίο όνομα στη λίστα των Καταλανών είναι ο Τίμο Βέρνερ με την περίπτωσή του να μοιάζει με αυτή του Στέρλινγκ. Ο Γερμανός επιθετικός έχει μειωμένο χρόνο συμμετοχής στην Τσέλσι μετά και την έλευση του Ρομέλου Λουκάκου στο Στάμφορντ Μπριτζ. Ωστόσο, ο επιθετικός των «μπλε» δεν έχει δηλώσει δυσαρεστημένος στην ομάδα και η περίπτωσή του μοιάζει λιγότερο εφικτή για τη Μπαρτσελόνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ