aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΗ Μπαρτσελόνα αποκλείστηκε και ο Πουτς έβλεπε «La Casa De Papel» (vid)

Η Μπαρτσελόνα αποκλείστηκε και ο Πουτς έβλεπε «La Casa De Papel» (vid)

Η Μπαρτσελόνα γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό από το Champions League, έπειτα από 21 χρόνια, μετά την βαριά ήττα με 3-0 από την Μπάγερν. Οπως ήταν λογικό στα αποδυτήρια επικρατούσε «νεκρική σιγή», ενώ άπαντες μετά το φινάλε του αγώνα ήταν με σκυμμένα τα κεφάλια, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν την αποτυχία.

Υπήρχαν όμως και ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν αντιλήφθηκαν την σοβαρότητα της κατάστασης, με αποτέλεσμα να βρεθούν στο στόχαστρο των οπαδών των «μπλαουγκράνα». Οπως ο Κλεμάν Λενγκλέ ο οποίος με το σφύριγμα της λήξης, γελούσε με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Μετά τον Γάλλο στόπερ, οι φίλοι της ισπανικής ομάδας τα έβαλαν και με τον Ρίκι Πουτς. Ο λόγος είναι ότι ο νεαρός μέσος δεν πήρε στα σοβαρά τον αποκλεισμό από το Champions League, καθώς επέλεξε κατά την άφιξη της ομάδας στο αεροδρόμιο για την επιστροφή στη Βαρκελώνη, να παρακολουθήσει στο tablet του, τη διάσημη σειρά «La Casa de Papel». Μια εικόνα η οποία εξόργισε τους οπαδούς των Καταλανών…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ