aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Η Αρσενάλ το βιολί της

Είναι πια και επίσημο. Ακόμα και μαθηματικά πια η Άρσεναλ δεν προλαβαίνει πια να πάρει το φετινό πρωτάθλημα κι αν συνεχίσει έτσι, ούτε η τέταρτη θέση που την βγάζει στα προκριματικά του Champions League είναι εξασφαλισμένη.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ για μία ακόμα φορά κόλλησε στα δύσκολα, έμεινε στο 0-0 στο «Στάδιο του Φωτός» απέναντι σε μία ψυχωμένη Σάντερλαντ, η οποία με τον βαθμό αυτό βγήκε -έστω και στην διαφορά τερμάτων- εκτός της διακεκαυμένης ζώνης!

Υπάρχει ένα αξίωμα στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Ο Σαμ Αλαρντάις δεν υποβιβάζεται ποτέ! Ο Άγγλος τεχνικός που πάντα βρίσκει ένα τρόπο να την… σκαπουλάρει (Μπόλτον, Νιούκαστλ, Μπλάκμπερν, Γουέστ Χαμ) πάει να κάνει ακόμα ένα μεγάλο κόλπο αυτή τη φορά με την Σάντερλαντ.

Αν κάποια ομάδα δικαιούται να ζητάει κάτι παραπάνω από το ματς, αυτή είναι η Σάντερλαντ στην οποία ο Μάικ Ντιν αρνήθηκε την εσχάτη των ποινών (37’) όταν ο Μέρτεζακερ απέκρουσε με το χέρι σουτ του Ντεφόε εκτός περιοχής!

Όσες φορές οι «κανονιέρηδες» έφτασαν με αξιώσεις κοντά στο γκολ ένα πρώην δικό τους παιδί (Βίτο Μανόνε) όρθωσε το ανάστημά του και οι «μαύρες γάτες» κράτησαν μέχρι τέλους το τίμιο 0-0 που τις φέρνει πάνω από την διακεκαυμένη ζώνη, αφού κατάφεραν να βάλουν από κάτω την Νόριτς, έστω και στην ισοβαθμία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ