aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROPE CUPΗ αντίπαλος του Κεραυνού στους «16»

Η αντίπαλος του Κεραυνού στους «16»

Ο Κεραυνός συνεχίζει την εντυπωσιακή φετινή του ευρωπαϊκή πορεία, έχοντας εξασφαλίσει μία θέση στις «16» καλύτερες ομάδες του FIBA Europe Cup. Η κυπριακή ομάδα συμμετείχε αρχικά στον τέταρτο όμιλο του θεσμού, και έχοντας πετύχει πέντε νίκες και μία ήττα, προκρίθηκε ως πρώτη του ομίλου, στη Β’ φάση του θεσμού.

Εκεί ο Κεραυνός αγωνίστηκε στον 12ο όμιλο, σημειώνοντας 3 νίκες και 3 ήττες, έχοντας 9 βαθμούς, καταλαμβάνοντας την 3η θέση στη βαθμολογία, ισοβαθμώντας με την Κλουζ που ήταν στη 2η θέση. Έτσι κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στη φάση των «16» ως μία από τις δύο καλύτερες ομάδες που κατέλαβαν την 3η θέση στον όμιλό τους.

Μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε χθες έγιναν γνωστά τα ζευγάρια της φάσης των «16», με την κυπριακή ομάδα να πέφτει «πάνω» στην Νίζνι Νόβγκοροντ από τη Ρωσία. Ο πρώτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στον Στρόβολο στις 7 Μαρτίου και ο δεύτερος στη Ρωσία στις 14 Μαρτίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ