aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEH Τσέλσι διατηρεί το χαμηλότερο ποσοστό ήττας σε ματς με τη Ρεάλ

H Τσέλσι διατηρεί το χαμηλότερο ποσοστό ήττας σε ματς με τη Ρεάλ

Τρίτη διαδοχική σεζόν. Και το 2021 και το 2022 και το 2023 οι «μπλε» και οι «μερένγκες» προγραμμάτισαν ραντεβού στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Φέτος, το κάνουν στην ίδια φάση των νοκ-άουτ, όπως και πέρυσι. Την πρώτη από αυτές τα τρεις απανωτές φορές που βρέθηκαν, οι Λονδρέζοι κατάφεραν να περάσουν στον μεγάλο τελικό κι εκεί να πάρουν το Τσάμπιονς Λιγκ στον τελικό της Λισαβόνας κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.

Η Τσέλσι έχει ηττηθεί μόλις μια φορά σε εφτά παιχνίδια κόντρα στην «βασίλισσα» σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχοντας το χαμηλότερο ποσοστό ήττας στο συγκεκριμένο ζευγάρωμα! Συγκεκριμένα φτάνει μόλις στο 14% που είναι η καλύτερη επίδοση που παρατηρείται απ’ οποιαδήποτε άλλη ομάδα με τουλάχιστον 5 ευρωπαϊκές κόντρες με την Ρεάλ Μαδρίτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ