aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΓκριεζμάν: Δεν αποχωρεί τελικά από την Μπαρτσελόνα

Γκριεζμάν: Δεν αποχωρεί τελικά από την Μπαρτσελόνα

Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Αντουάν Γκριεζμάν θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, τελικά η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» άλλαξε απόφαση σχετικά με το μέλλον του Γάλλου μεσοεπιθετικού.

Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης δεν τα βρήκαν τελικά στις οικονομικές λεπτομέρειες για την ανταλλαγή Γκριεζμάν – Σαούλ και έτσι η υπόθεση «ναυάγησε».

Ετσι, ο 30χρονος άσος συνεχίζει να προπονείται κανονικά υπό την καθοδήγηση του Ρόναλντ Κούμαν και προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν. Η διοίκηση της ομάδας φαίνεται πως άλλαξε στάση σχετικά με το μέλλον του Γκριεζμάν, καθώς πλέον δεν είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει.

Ακόμα και ο Κούμαν, μετά από συνομιλίες με τους ιθύνοντες του συλλόγου, ξεκαθάρισε πως υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γάλλου άσου. Μάλιστα, όπως αναφέρει η «Sport», μόνο σε περίπτωση που φτάσει στα γραφεία της Μπαρτσελόνα πρόταση η οποία να είναι κοντά στις οικονομικές απαιτήσεις των Καταλανών, η ομάδα θα εξετάσει την αποχώρηση του.

Αλλωστε ο παίκτης δεσμεύεται στη Βαρκελώνη μέχρι το 2024.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ