aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΓκουαρντιόλα για τις φήμες Μπαρτσελόνα-Στέρλινγκ: «Η Μπαρτσελόνα παραμένει πολύ ελκυστική»

Γκουαρντιόλα για τις φήμες Μπαρτσελόνα-Στέρλινγκ: «Η Μπαρτσελόνα παραμένει πολύ ελκυστική»

Η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να γυρίσει σελίδα, με τη διοίκηση των «μπλαουγκράνα» να δίνουν τα… κλειδιά στον Τσάβι με στόχο να επαναφέρει την ομάδα στον σωστό δρόμο και τις επιτυχίες.

Πρέπει να θεωρείται σίγουρο, πως οι Καταλανοί θα προχωρήσουν σε μεταγραφική ενίσχυση τον Ιανουάριο, ώστε να αντιστρέψουν τα κακώς… κείμενα και να βελτιώσουν άμεσα την αγωνιστική τους εικόνα. Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι και εκείνο του Ραχίμ Στέρλινγκ.

Ερωτηθείς για τις φήμες που υπάρχουν γύρω από τον Άγγλο επιθετικό και την Μπαρτσελόνα, ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα τόνισε πως δεν έχει ακούσει κάτι για αυτό. Παρ’ όλα αυτά, ξεκαθάρισε πως η Μπάρτσα είναι τέτοιο μέγεθος που θα μπορούσε να πάρει όποιον παίκτη των «πολιτών» θέλει!

«Ειλικρινά δεν έχω ιδέα. Αλλά αν η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για κάποιον από τους παίκτες μας είμαι σίγουρος ότι μπορεί να τον αποκτήσει. Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να είναι ελκυστική. Κάτι παραπάνω από ελκυστική…», ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ