aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΓκουαρδιόλα για την τριπλέτα της Παρί: «Δεν ξέρω πως σταματιούνται...»

Γκουαρδιόλα για την τριπλέτα της Παρί: «Δεν ξέρω πως σταματιούνται…»

Ο Καταλανός κόουτς που θα συναντήσει ξανά τον Λιονέλ Μέσι, έστω κι αν θα είναι αντίπαλοι το βράδυ της Τρίτης στο Παρίσι για την 2η αγωνιστική των ομίλων του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, ανέφερε για την μαγική τριπλέτα του Ποτσετίνο:

«Δεν ξέρω πως γίνεται να τους σταματήσεις. Είναι τόσο καλοί, με τόσο ταλέντο. Είναι πολύ δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις. Πρέπει ν’ αμυνθείς σωστά χωρίς τη μπάλα και να τους κάνουμε να τρέξουν όταν θα έχουμε εμείς τη μπάλα. Είναι τρομεροί ποδοσφαιριστές, όλοι το ξέρουν αυτό».

Αναφορικά με τον Αργεντινό σούπερ σταρ που για πρώτη φορά στη ζωή του άλλαξε φανέλα σε συλλογικό επίπεδο και συνεχίζει πλέον στην Παρί έχοντας μείνει ελεύθερος από τη Μπαρτσελόνα το φετινό καλοκαίρι, ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε να δηλώσει:

«Ήταν μια τεράστια έκπληξη και για εμένα αυτό. Όλοι όμως το έχουν αποδεχθεί πλέον. Πριν από αρκετό καιρό δεν θα μπορούσε ούτε να το φανταστεί κάποιος, αλλά συνέβη. Η ζωή είναι τέτοια που δεν μπορεί να ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί. Αυτό που είναι σημαντικό είναι πως θα είναι χαρούμενος ο Λιονέλ στο Παρίσι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ