aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΓιουβέντους: Η ειδική ρήτρα στο συμβόλαιο του Ντε Λιχτ για την Μπαρτσελόνα

Γιουβέντους: Η ειδική ρήτρα στο συμβόλαιο του Ντε Λιχτ για την Μπαρτσελόνα

Εκτός από την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της Μπαρτσελόνα ο Τσάβι αναζητά κι μία αξιόλογη λύση στην άμυνα των “μπλαουγκράνα”. Μεταξύ των ονομάτων που φιγουράρουν στη λίστα του καταλανικού συλλόγου για τη θέση αυτή βρίσκεται και του Ματίας Ντε Λιχτ.

Ο 22χρονος στόπερ έχει συμβόλαιο με τη Γιουβέντους μέχρι το καλοκαίρι του 2024, με τη ρήτρα αποδέσμευσής του να αγγίζει τα 120 εκατ. ευρώ, ενώ το επόμενο καλοκαίρι θα ανέρχεται στα 140 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, το εν λόγω ποσό δεν ισχύει για οποιαδήποτε ομάδα θελήσει να αποκτήσει τον Ντε Λιχτ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της SPORT, ο εκπρόσωπος του Ολλανδού διεθνή και γνωστός μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα, συμπεριέλαβε στο συμβόλαιο του παίκτη με τη Γηραιά Κυρία έναν ειδικό όρο, σύμφωνα με τον οποίο η ρήτρα διαφοροποιείται εάν αφορά τους Καταλανούς.

Συγκεκριμένα, η ρήτρα των 120 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιο του Ντε Λιχτ θα έπεφτε στα 75 εκατ. ευρώ, εάν η ομάδα προορισμού ήταν η Μπαρτσελόνα, ενώ για τους υπόλοιπους συλλόγους θα παρέμενε ακέραιη. Μάλιστα, η ισπανική ομάδα γνωρίζει την ύπαρξη αυτής της ρήτρας στο συμβόλαιο του Ολλανδού από τον Σεπτέμβριο του 2020, όταν και την είχε αποκαλύψει ο Ραϊόλα, γνωρίζοντας πως ο σύλλογος ήθελε να ενισχυθεί τότε αμυντικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ