aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUE«Φούντωσαν» τα σενάρια: Ποτσετίνο στον πάγκο της Γιουνάιτεντ, Ζιντάν στην Παρί!

«Φούντωσαν» τα σενάρια: Ποτσετίνο στον πάγκο της Γιουνάιτεντ, Ζιντάν στην Παρί!

Έχουν… φουντώσει τις τελευταίες ώρες οι φήμες που θέλουν τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο να παραιτείται από την Παρί Σεν Ζερμέν για να αναλάβει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Ζινεντίν Ζιντάν να πηγαίνει στη θέση του!

Και, μάλιστα, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα αυτό το σενάριο θεωρείται πια το επικρατέστερο!

Όπως αναφέρεται, λοιπόν, ο Αργεντινός προπονητής είναι ένα βήμα πριν από την αποχώρησή του από τη γαλλική ομάδα. Ο ίδιος δεν αισθάνεται άνετα στο Παρίσι, ενώ φαίνεται πως υπάρχει πίεση και από την οικογένειά του, που διαμένει στην Αγγλία από την περίοδο που ο Ποτσετίνο ήταν στον πάγκο της Τότεναμ.

Την ίδια ώρα, ο «Ζιζού» ήταν η πρώτη επιλογή των ανθρώπων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να διαδεχθεί τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος απολύθηκε μετά την βαριά ήττα από τη Γουότφορντ. Ο Ζιντάν απάντησε αρνητικά στους Άγγλους, καθώς δική του επιθυμία είναι να αναλάβει κάποια στιγμή την Παρί.

Έτσι, η άρνηση του Ζιντάν άνοιξε τον δρόμο για την πρόσληψη του Ποτσετίνο στη Γιουνάιτεντ. Και η αποχώρηση του Αργεντινού από τους Παριζιάνους θα φέρει ακόμα πιο κοντά στον πάγκο τους τον Γάλλο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ