aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΦουλάρει (και) για Ντέιβις η Ρεάλ, επικοινώνησε με την Μπάγερν

Φουλάρει (και) για Ντέιβις η Ρεάλ, επικοινώνησε με την Μπάγερν

Δραστήριο αναμένεται να είναι το καλοκαίρι για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία προετοιμάζεται για αφίξεις σε πολλά μέτωπα.

Το deal με τη Ντόρτμουντ για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, ενώ μέσα στα επόμενο διάστημα αναμένεται να εντείνει τις προσπάθειες για να εντάξει στο δυναμικό της τους Κάι Χάβερτς και Χάρι Κέιν.

Παρόλα αυτά, οι μεταγραφικές κινήσεις της Ρεάλ δεν μένουν εκεί. Στη Μαδρίτη γνωρίζουν πως ζητείται άμεσα και η απόκτηση ενός ακόμα αριστερού μπακ πέρα από τον Φραν Γκαρσία και σύμφωνα με τη «Marca» επικοινώνησαν με τη Μπάγερν για τον Αλφόνσο Ντέιβις!

Αν και τα αρχικά πλάνα των Μαδριλένων ήταν να περιμένουν μέχρι το επόμενο καλοκαίρι προτού ασχοληθούν σοβαρά με την περίπτωση του Καναδού αμυντικού, η αγωνιστική πτώση του Φερλάν Μεντί τους ανάγκασε να επισπεύσουν τις διαδικασίες.

Όπως συμπληρώνεται μάλιστα στο ρεπορτάζ οι Μαδριλένοι έχουν μιλήσει ήδη με το περιβάλλον του 22χρονου, ο οποίος στο παρελθόν έχει δηλώσει πως νιώθει αρκετά μόνος και αποξενωμένος στο Μόναχο.

Από την πλευρά της η Μπάγερν δεν έκλεισε την πόρτα σε ένα τέτοιο σενάριο, αν και στη Μαδρίτη γνωρίζουν πως θα χρειαστεί ένα αρκετά μεγάλο ποσό προκειμένου να της αποσπάσουν το «ναι» για τη μεταγραφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ