aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΦονική επίθεση του ISIS και 16 νεκροί σε σύνδεσμο φιλάθλων της Ρεάλ

Φονική επίθεση του ISIS και 16 νεκροί σε σύνδεσμο φιλάθλων της Ρεάλ

Ανείπωτη τραγωδία με 16 επιβεβαιωμένους νεκρούς και 20 σοβαρά τραυματίες. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για Τζιχαντιστές. Μπούκαραν στον χώρο και άρχισαν να πυροβολούν με τα καλάζνικοφ!

Σύμφωνα με την «As», oι τζιχαντιστές έβαλαν στο στόχαστρό τους το ποδόσφαιρο και σκόρπισαν τον τρόμο και τον θάνατο!

Συγκεκριμένα, ένοπλοι φέρονται να εισέβαλαν σε σύνδεσμο οπαδών της Ρεάλ στην πόλη Σαμάρα του Ιράκ και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως με καλάζνικοφ! Μάλιστα, τη στιγμή της επίθεσης υπήρχαν περίπου 50 άτομα στο κτήριο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν 16 επιβεβαιωμένοι νεκροί και άλλοι 20 τραυματίες, πολλοί από τους οποίους βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση! Μέχρι στιγμής καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για το χτύπημα και η ατυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των ενόχων. Ωστόσο, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για επίθεση τζιχαντιστών.

«Μια ομάδα τρομοκρατών της ISIS μπήκαν στο κτίριο και με όπλα ΑΚ-47 πυροβολούσαν αδιακρίτως. Δεν τους αρέσει το ποδόσφαιρο, το θεωρούν κάτι ενάντια στο Ισλάμ. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από ο,τι έχει συμβεί», δήλωσε στην AS ο πρόεδρος της Λέσχης, Ζιάντ Σουμπχάν.

[vc_gallery type=”image_grid” images=”6303,6304,6305,6306,6307,6308″]

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ