aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΦαν Χάαλ: «Λόγω της γυναίκας του δεν ήρθε ο Μίλερ στη Γιουνάιντεντ»

Φαν Χάαλ: «Λόγω της γυναίκας του δεν ήρθε ο Μίλερ στη Γιουνάιντεντ»

Ο Λουίς Φαν Χάαλ αποκάλυψε ότι ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάινεντ το καλοκαίρι του 2015 έφτασε πολύ κοντά στο να αποκτήσει τον Τόμας Μίλερ από τη Μπάγερν, με τη γυναίκα του Γερμανού να μπαίνει τελικά εμπόδιο στη μεταγραφή.

«Το 2014 το ενδιαφέρον μας δεν βρήκε ανταπόκριση, αλλά το 2015 βρισκόμασταν αρκετά κοντά. Η συμφωνία θα είχε κλείσει αν η σύζυγος του Μίλερ ήταν λίγο πιο ανοικτή σε μία μετακόμιση στο εξωτερικό. Έτσι τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο Μίλερ στον βοηθό μου, Μάρσελ Μπουτ, ο οποίος είχε αναλαβει όλες τις συζητήσεις».

Αυτά τα όσα δήλωσε στην γερμανική «Bild» ο Λουίς Φαν Χάαλ, αναφορικά με τις προσπάθειές του να φέρει στη Μάντσεστερ Γιουνάινεντ τον Τόμας Μίλερ.

Οι εικόνες του 70χρονου προπονητή να δίνει οδηγίες στο παιχνίδι της Ολλανδίας κόντρα στη Νορβηγία, καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο στις σουίτες του γηπέδου, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Το πάθος του Ολλανδού για το ποδόσφαιρο δεν αμφισβητείται, όπως δεν αμφισβητείται και το «δέσιμο» που αναπτύσσει με ορισμένους ποδοσφαιριστές του.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Τόμας Μίλερ, με τον οποίο συνυπήρξαν την διετία 2009-2011 στη Μπάγερν Μονάχου. O νεαρός τότε Μίλερ είχε ήδη αρχίσει να εντυπωσιάζει την ποδοσφαιρική Ευρώπη, αγωνιζόμενος και τις δύο χρονιές του Φαν Χάαλ σε όλα τα παιχνίδια της Bundesliga! Η ποδοσφαιρική αδυναμία του Φαν Χάαλ στον Μίλερ ήταν εμφανής, όπως συχνά συμβαίνει όταν ένας ανερχόμενος αστέρας κερδίζει την εμπιστοσύνη του έμπειρου προπονητή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ