aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΈβαλε… φωτιά ο Αμορίμ: «Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι θα μείνω στη Σπόρτινγκ»

Έβαλε… φωτιά ο Αμορίμ: «Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι θα μείνω στη Σπόρτινγκ»

Ο Ρούμπεν Αμορίμ δήλωσε για πρώτη φορά πως δεν είναι βέβαιη η παρουσία του στον πάγκο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και τη νέα σεζόν, βάζοντας «φωτιά» στα σενάρια περί ζεστού ενδιαφέροντος από τη Λίβερπουλ.

Ο Ρούμπεν Αμορίμ έβαλε… φωτιά! Σύμφωνα με όσα δήλωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας ζέστανε ακόμη περισσότερο το θέμα μετακίνησής του στη Λίβερπουλ!

Διότι για πρώτη φορά εδώ και καιρό, απάντησε… διαφορετικά σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το μέλλον του στα «λιοντάρια». Τι είπε ο 39χρονος τεχνικός; «Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι θα μείνω στη Σπόρτινγκ», ήταν τα λόγια του όταν ρωτήθηκε αν η νέα σεζόν θα τον βρει στον πάγκο της Σπόρτινγκ.

Αντιλαμβάνεται κανείς πως η Λίβερπουλ συζητά με τους Πορτογάλους το ενδεχόμενο απόκτησης του προπονητή. Η ρήτρα για να αποχωρήσει ο Αμορίμ από τη Σπόρτινγκ αγγίζει τα 20 εκατ. ευρώ και προφανώς οι «reds» θα προσπαθήσουν να κατεβάσουν το εν λόγω ποσό, ωστόσο η πρόθεσή τους είναι ξεκάθαρη. Ο Ρούμπεν Αμορίμ είναι ο πρώτος και κύριος στόχος, από τη στιγμή που ο Τσάμπι Αλόνσο αποφάσισε να παραμείνει και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά στη Λεβερκούζεν.

ΠΗΓΗ:sport-fm.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ