aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΒήμα πρόκρισης για Σαχτάρ μέσα στο Τελ Αβίβ (vid)

Βήμα πρόκρισης για Σαχτάρ μέσα στο Τελ Αβίβ (vid)

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ πέρασε δύσκολα από το Τέλ Αβίβ, κάνοντας το πρώτο και καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στους «16» του θεσμού, καθώς επικράτησε 2-0 της Μακάμπι στο Τελ Αβίβ.

Οι Ουκρανοί ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, έχοντας την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα. Στο 31′, άνοιξαν το σκορ μετά από ωραία ομαδική ενέργεια, όταν ο Ματβιένκο βρήκε τον Άλαν Πάτρικ στην περιοχή, με τον Βραζιλιάνο μέσο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ντάνιελ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Μακάμπι πίεσε για την ισοφάριση, φτάνοντας πολύ κοντά δύο φορές, μία με τον Χόζεζ στο 57′ και μία με τον Μπλάκμαν στο 81′, ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις ο Τρουμπέν ήταν εκεί για να αποσοβήσει τον κίνδυνο.

Ότι δεν μπόρεσαν οι Ισραηλινοί το πέτυχε η Σαχτάρ στις καθυστερήσεις, με τον Τετέ να εκμεταλλεύεται την πάσα του Φερνάντο και από κοντά να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 93′.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ