aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEUEFA: Έβαλε «Stop» στο ταξίδι των οπαδών της Γουέστ Χαμ για το ματς με την...

UEFA: Έβαλε «Stop» στο ταξίδι των οπαδών της Γουέστ Χαμ για το ματς με την Ραπίντ

Η Γουέστ Χαμ έμεινε όρθια στο Βέλγιο για την 4η αγωνιστική του Europa League μένοντας στο 2-2 με την Γκενκ, όμως οι οπαδοί της πήραν χαμηλό βαθμό στο συγκεκριμένο ματς λόγω της άσχημης συμπεριφοράς τους, με πέταγμα αντικειμένων κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Δέκα ημέρες αργότερα ήρθε η «απάντηση» της UEFA η οποία, θέλοντας να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα για μηδενική ανοχή σε τέτοια γεγονότα, επέβαλε απαγόρευση στους οπαδούς των Λονδρέζων να ταξιδέψουν στην Αυστρία και να παρακολουθήσουν διά ζώσης το ματς με την Ραπίντ για την 5η αγωνιστική.

Υπενθυμίζεται πως αυτό το ματς είναι προγραμματισμένο για τις 25 του μήνα, με την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες να είναι στην κορυφή του ομίλου της με 10 βαθμούς έναντι 4 της Γκενκ και να χρειάζεται έναν μόλις βαθμό στο Βέλγιο για να κλειδώσει την πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ