aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΤσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ: Βγαίνουν τα ζευγάρια που… δείχνουν τελικό

Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ: Βγαίνουν τα ζευγάρια που… δείχνουν τελικό

Στη Νιόν, είναι προγραμματισμένες σήμερα οι τελευταίες κληρώσεις της σεζόν 2020-21, σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, αφού περιλαμβάνουν τη διπλή διαδικασία, για την προημιτελική και ημιτελική φάση. Πρώτα (13:00) θα γίνει στην κορυφαία διοργάνωση και μία ώρα αργότερα (14:00) στο Γιουρόπα Λιγκ, αφού χθες βράδυ έγιναν γνωστές οι οκτώ ομάδες (Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βιγιαρεάλ, Γρανάδα, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Ρόμα, Άγιαξ, Σλάβια Πράγας), οι οποίες θα συνεχίσουν τη διαδρομή τους.

Τρεις αγγλικές (Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Τσέλσι), δύο γερμανικές (Μπάγερν, Ντόρτμουντ), μία ισπανική (Ρεάλ Μαδρίτης), μία από τη Γαλλία (Παρί ΣΖ) και μία από την Πορτογαλία (Πόρτο), αλλά χωρίς καμία ιταλική ομάδα, είναι η σύνθεση των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτές είναι οι ομάδες που θα διαγωνιστούν, προκειμένου στο τέλος να εξασφαλίσουν μία από τις δύο θέσεις ως φιναλίστ για τη συνάντηση στην Κωνσταντινούπολη στις 29 Μαΐου. Η Πόρτο είναι η μόνη ομάδα από τις οκτώ που έφτασε στα προημιτελικά, ως δεύτερη στη φάση των ομίλων, η Γιουβέντους η μοναδική που ήταν επικεφαλής και δεν προκρίθηκε.

Προημιτελικά: 6/7 και 13/14 Απριλίου.

Ημιτελικά: 27/28 Απριλίου και 4/5 Μαΐου.

Τελικός: Σάββατο 29 Μαΐου (Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ, Κωνσταντινούπολη)

Διπλή κλήρωση και στο Γιουρόπα Λιγκ

Προημιτελικά: 8 και 15 Απριλίου

Ημιτελικά: 29 Απριλίου και 6 Μαΐου

Τελικός: Τετάρτη 26 Μαΐου (Γκντανσκ Αρένα, Πολωνία).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ