aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΤοροσίδης στη Gazzetta dello Sport: «Μην εξαπατάστε από την ήττα μας από τον ΠΑΟΚ»

Τοροσίδης στη Gazzetta dello Sport: «Μην εξαπατάστε από την ήττα μας από τον ΠΑΟΚ»

Δεν θα αποτελέσει εύκολο αντίπαλο ο Ολυμπιακός για τη Μίλαν προειδοποιεί ο Βασίλης Τοροσίδης σε δηλώσεις του στην Gazzetta dello Sport.

«Ααυτή τη στιγμή η Μίλαν δείχνει αναζωογονημένη μετά τη νίκη στη Σασουόλο. Όμως μην εξαπατάστε από την ήττα μας από τον ΠΑΟΚ. Είχαμε κερδίσει όλους τους αγώνες στο πρωτάθλημα και με τη Μπέτις έχουμε μια ισοπαλία», αναφέρει ενώ πρόσθεσε για το γκολ που πέτυχε με την Ρόμα έναντι της Ίντερ για το Κυππελλο…

«Είχα πετύχει το 3-1 στα ημιτελικά του ιταλικού Κυπέλλου και ήταν μια θριαμβευτική βραδιά για μας σε ένα από τα πιο όμορφα γήπεδα της Ευρώπης. Έτσι, κάθε φορά που επιστρέφω αυξάνεται η αδρεναλίνη».

Ο Τοροσίδης μίλησεε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Χρειαζόμαστε διάρκεια. Την Κυριακή έχουμε το ντέρμπι με τον ΑΕΚ, άλλο ένα ιδιαίτερου χαρακτήρα ματς. Εν ολίγοις, δεν μπορούμε να πάρουμε τις ανάσες που θέλουμε κόντρα στην ομάδα του Γκατούζο. Τίποτα δεν είναι απλό, αλλά αυτός ο Ολυμπιακός παίζει καλά και έχει μια νοοτροπία νικητή. Κανείς δεν μπορεί να τον υποτιμά», υποστήριξε και κατέληξε: 

«Θέλω να δείξουμε καλή εικόνα. Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου, αλλά έζησα όμορφα χρόνια στην Μπολόνια και ειδικά στη Ρώμη. Η Ιταλία βρίσκεται στην καρδιά μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ