aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΤο πάλεψε όσο μπορούσε ο Παναθηναϊκός (video)

Το πάλεψε όσο μπορούσε ο Παναθηναϊκός (video)

Το θαύμα δεν έγινε… Ο Παναθηναϊκός «πάλεψε» όσο μπορούσε στο Μπιλμπάο, αλλά δέχθηκε νωρίς γκολ (22′) από την Αθλέτικ και ηττήθηκε, τελικά, 1-0, μένοντας εκτός Ευρώπης. Η πρόκριση, ωστόσο, χάθηκε σε εκείνο το εφιαλτικό επτάλεπτο στη Λεωφόρο, όπου οι «πράσινοι» δέχθηκαν τρία τέρματα από τους Βάσκους, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 3-2.

Δοκάρι με τον Τσάβες στο 41′ είχε το «τριφύλλι», που, αν και ζορίστηκε αρκετά από τους γηπεδούχους, θα μπορούσε να πάρει, έστω, την ισοπαλία. «Θέματα» σε άμυνα, κατοχή και δημιουργία έδειξε η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος έγινε αρκετές φορές έξαλλος -με αποτέλεσμα να βραχνιάσει και να μην ακούγεται στις δηλώσεις του στο φινάλε!

Μπιλμπάο (Κίκο Θιγάντα): Ερερίν, Λαπόρτε, Σαν Χοσέ, Μπενιάτ (73’ Ρίκο), Μουνιαΐν, Σουσαέτα (64’ Ινιάκι Γουίλιαμς), Λέουκε, Ετσέιτα, Αντούριθ, Μπαλενθιάγκα, Κόρντομπα.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Χουλτ, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ (64’ Άλτμαν), Καμπέσας (64’ Μολίνς), Λουτσιάνο, Τσάβες (73’ Δώνης).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ