aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο καθήκον της η Τσέλσι στον 12ο όμιλο!

Το καθήκον της η Τσέλσι στον 12ο όμιλο!

Την πρόκριση στους 32 του Europa League εξασφάλισε η Τσέλσι στη Λευκορωσία επικρατώντας της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με σκορ 1-0 για την 4η αγωνιστική των ομίλων. Σκόρερ για την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι ο Ολιβιέ Ζιρού, με τον Γάλλο να πετυχαίνει το πρώτο του φετινό τέρμα. Τρία δοκάρια οι γηπεδούχοι, που άξιζαν κάτι περισσότερο…

Η λονδρέζικη αρμάδα παραμένει η μοναδική ευρωπαϊκή ομάδα χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 11 ματς στην Premier League, 2 στο Carabao Cup και 4 στο Europa League. Ο από την άλλη Ζιρού επιστρέφει στα γκολ μετά από 186 μέρες και 794 «στείρα» αγωνιστικά λεπτά!

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι δεν κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο να απειλήσει τους Λευκορώσους, οι οποίοι δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να οδηγηθούν στα αποδυτήρια με το μηδέν στα μετόπισθεν. Οι ίδιοι απείλησαν ωστόσο βρέθηκαν μια ανάσα από το γκολ με το σουτ του Μπάγκα στο 12ο λεπτό, το οποίο σταμάτησε στην αριστερή κάθετη δοκό του Κέπα! Στο επόμενο λεπτό ακολούθησε και η κεφαλιά του Ντραγκούν αλλά ο πορτιέρο των «μπλε» βρέθηκε σε κατάσταση ετοιμότητας.

Στο δεύτερο μέρος οι Λονδρέζοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με τον Ολιβιέ Ζιρού να εκμεταλλεύεται με κεφαλιά την έξοχη σέντρα του Έμερσον, βρίσκοντας δίχτυα για πρώτη φορά στη σεζόν. Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω! Στο 58’ είχαν δοκάρι με ον Σίγκνεβιτς ενώ στο 60ο λεπτό ο Ρίος απώλεσε τεράστια ευκαιρία, στέλνοντας άουτ πάνω από τα δοκάρια του Κέπα σουτάροντας λίγο έξω από τη μικρή περιοχή!

Ο ρυθμός του αγώνα από εκείνο το χρονικό σημείο και έπειτα δεν παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα και η μόνη αξιοσημείωτη στιγμή μπροστά από τις δύο εστίες στο τελευταίο μισάωρο ήταν το τρίτο (!) δοκάρι της ΜΠΑΤΕ στις καθυστερήσεις του ματς με το σουτ του Μπερεζκίν!

Η βαθμολογία

Τσέλσι 12

ΜΟΛ Βίντι 6

ΠΑΟΚ 3

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 3

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ