aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Το «καυτό» διήμερο της ΟΥΕΦΑ

Διήμερη θα είναι τελικά η κρίσιμη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΟΥΕΦΑ, όπου -μεταξύ άλλων- αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για τα Κύπελλα Ευρώπης της φετινής περιόδου και για τις πόλεις που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες του EURO 2020, που έχει μετατεθεί για το 2021.

Σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκραέ, η πολυαναμενόμενη συνεδρίαση θα αρχίσει την Τετάρτη 17 και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 18 Ιουνίου, λόγω της εξαιρετικά φορτωμένης ατζέντας των θεμάτων.

«Πιστεύω ότι το διεθνές καλεντάρι, η επανέναρξη των πρωταθλημάτων και οι ημερομηνίες του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ θα ανακοινωθούν επίσημα το απόγευμα της 18ης Ιουνίου. Στη συνέχεια, κάθε ομοσπονδία θα μπορεί να δημοσιοποιήσει το δικό της καλεντάρι» δήλωσε ο επικεφαλής της FFF. Οι αποφάσεις θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό το άμεσο μέλλον του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ