aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUE«Στις 9/7 θα οριστικοποιηθεί η έδρα του Γουλβς-Ολυμπιακός»

«Στις 9/7 θα οριστικοποιηθεί η έδρα του Γουλβς-Ολυμπιακός»

Σε εκκρεμότητα παραμένει ακόμα από την UEFA η έδρα του δεύτερου αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στη Γουλβς, ωστόσο όπως μετέδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία γνωστοποίησε την ημερομηνία που θα ανακοινώσει τις οριστικές αποφάσεις της.

Συγκεκριμένα, αυτό θα συμβεί στις 9 Ιουλίου, με τα δύο σενάρια να προβλέπουν τη διεξαγωγή της αναμέτρησης είτε στη Γερμανία, εκεί δηλαδή που θα πραγματοποιηθεί όλη η διαδικασία του Final 8, είτε στην έδρα της Γουλβς, στο «Μολινό». Σε κάθε περίπτωση, με τις υπάρχουσες συνθήκες το πιθανότερο σενάριο είναι το ματς να γίνει στη Γερμανία.

Από εκεί και πέρα, την επόμενη μέρα δηλαδή στις 10 Ιουλίου, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θα πραγματοποιήσει την κλήρωση στην οποία ο Ολυμπιακός, αλλά και οι υπόλοιπες 15 ομάδες που συνεχίζουν στο Europa League, θα μάθουν τους πιθανούς αντιπάλους τους για την προημιτελική και την ημιτελική φάση, αλλά και στον τελικό.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω του αντίκτυπου της πανδημίας, η UEFA έχει αποφασίσει να μην υπάρξουν για φέτος διπλές αναμετρήσεις στη φάση των «8» και των «4», αλλά μονοί αγώνες μέσω της διαδικασίας του Final 8.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ