aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΨυχωμένος Ερυθρός Αστέρας «τέζαρε» τη Μίλαν! (vid)

Ψυχωμένος Ερυθρός Αστέρας «τέζαρε» τη Μίλαν! (vid)

Απίστευτη ματσάρα στο Βελιγράδι, αλλά χωρίς νικητή! Ο ψυχωμένος Ερυθρός Αστέρας δεν «μάσησε» από το γεγονός πως έπαιζε με δέκα ποδοσφαιριστές και βρήκε το γκολ στο φινάλε του αγώνα, ισοφαρίζοντας σε 2-2 την… αφελή Μίλαν και διατηρώντας ελπίδες πρόκρισης για τους Σέρβους ενόψει της ρεβάνς σε μια εβδομάδα στο Μιλάνο!

Το ματς ήταν… τρελό με δύο πέναλτι, αυτογκόλ, αποβολή και τέσσερα τέρματα συνολικά. Ο Ερναντέζ στο τέταρτο έδωσε το προβάδισμα στη Μίλαν, αλλά το VAR είχε άλλη άποψη και δεν μέτρησε για χέρι. Ωστόσο, στο 42ο λεπτό ο Ρέμπιτς έκανε το παράλληλο γύρισμα με σκοπό να βρει τον Καστιγέχο, αλλά ο Πάνκοβ στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0.

Το πρώτο ημίχρονο δεν προμήνυε, όμως, τι θα συμβεί στο δεύτερο! Τρελό 45λεπτο με τρομερές συγκινήσεις, με τον Τάσο Σιδηρόπουλο να έχει και αυτός πρωταγωνιστικό ρόλο. Όχι ότι έκανε κάποιο λάθος, αλλά γιατί ο Έλληνας διαιτητής υπέδειξε αρχικά δύο πέναλτι, ένα για το 1-1 του Ερυθρού Αστέρα με τον Κανγκά (52′) και στα… καπάκια για τη Μίλαν που πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Ερναντέζ από την άσπρη βούλα (61′). Ο Ρόντιτς στο 77ο λεπτό άφησε τους γηπεδούχους με ποδοσφαιριστή λιγότερο λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά δεν… μάσησαν! Με γκολ του Μίλαν Πάνκοβ, που είχε μπει νωρίτερα αλλαγή στο φινάλε του αγώνα «τέζαραν» τους «ροσονέρι», έσωσαν την παρτίδα και διατήρησαν κάποιες ελπίδες πρόκρισης για τον σερβικό σύλλογο (2-2), με την Μίλαν να έχει προφανώς αυτή το προβάδισμα για να βρεθεί στους «16».


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ