aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠροβάδισμα για Σεβίλλη και Κράσνονταρ στον 10ο όμιλο

Προβάδισμα για Σεβίλλη και Κράσνονταρ στον 10ο όμιλο

Προβάδισμα για την πρόκριση στους «32» του Europa League, μέσω του 10ου ομίλου, πήραν οι Σεβίλλη και Κράσνονταρ το απόγευμα της Πέμπτης. Οι Ανδαλουσιανοί νίκησαν 3-2 στην Τουρκία την Ακίσασπορ σε ένα ματς «θρίλερ» και την απέκλεισαν και μαθηματικά, ενώ οι Ρώσοι νίκησαν 2-1 με «ανατροπή» τη Σταντάρ στην έδρα τους.

Ακίσασπορ-Σεβίλλη 2-3

Οι Ανδαλουσιανοί μπήκαν πιο δυνατά και άρχισαν να πιέζουν την εστία των Τούρκων, δημιουργώντας ευκαιρίες. Οπότε, στο 12’, ο Νολίτο με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή εκμεταλλεύτηκε άψογα την ωραία προσπάθεια και το γύρισμα του Μουριέλ. Οι Ισπανοί συνέχυσαν στο ίδιο μοτίβο και μέχρι το 30’ δημιούργησαν τρεις σημαντικές ευκαιρίες για γκολ και δικαιώθηκαν στο 38’, όταν ο Πρόμες με καταπληκτική προσπάθεια έδωσε έτοιμο γκολ στον Μουριέλ που σε κενή εστία έκανε το 0-2.

Άκρως αντίθετο ήταν το σκηνικό στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, με τους Τούρκους να μειώνουν στο 52’, με τον Μανού να φεύγει από το κέντρο να ξεπερνά τρεις αντιπάλους και με ωραίο πλασέ να κάνει το 1-2. Μάλιστα, στο 56’ο Σέρχιο Γκόμεθ ανέτρεψε τον Μανού μέσα στην περιοχή και δόθηκε πέναλτι και αποβολή. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Βουράλ, στέλνοντας την μπάλα στο δεξί δοκάρι. Οι προσπάθειες της Ακίσα δικαιώθηκαν στο 78’, όταν ο Βουράλ έκανε τη σέντρα και ο Αγίκ με κεφαλιά έκανε το 2-2. Η Σεβίλλη βγήκε μπροστά και στο 86’ ο Μιγκέλ Λόπες ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Βάσκεθ και στο πέναλτι που δόθηκε, ευστόχησε ο Μπανέγκα και έκανε το 2-3.

Κράσνοντσρ-Σταντάρ 2-1

Μετά το πρώτο τέταρτο, η Σταντάρ ανέλαβε την υπεροχή και άρχισε να πιέζει την εστία των Ρώσων, χάνοντας κάποιες ευκαιρίες. Έτσι, στο 19’ ο Λαΐφης έβγαλε ωραία σέντρα από τα αριστερά στον Καρσελά και αυτός με απευθείας πλασέ μέσα στην περιοχή έκανε το 0-1. Μετά από αυτό, οι καλές στιγμές ήταν αυτές του Λεστιέν στο 29’ και του Ουάντερσον στο 44’.

Το σκηνικό άλλαξε άρδην στο δεύτερο ημίχρονο. Οι Ρώσοι άρχισαν να χάνουν ευκαιρίες και να πιέζουν διαρκώς τη βελγική εστία. Έτσι, μέσα σε τρία λεπτά έγινε η «ανατροπή». Στο 79’, ο Σουλεϊμάνοφ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1 και στο 82’ ο Αρι έδωσε στον Ουάντερσον και αυτός έκανε το 2-1.

Βαθμολογία:

Σεβίλλη 9

Κράσνονταρ 9

Σταντάρ 6

Ακίσασπορ 0

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ