aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΠιόλι: «Φαβορί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά μας θυμίζει ημέρες της δόξας μας»

Πιόλι: «Φαβορί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά μας θυμίζει ημέρες της δόξας μας»

Προσγειωμένος, αλλά και αισιόδοξος για την διπλή κόντρα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε ο προπονητής της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι.

Όχι μεν, αλλά… Ο προπονητής της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι, χαρακτήρισε φαβορί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ζευγάρι – φωτιά στην φάση των «16» του Europa League, αλλά εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πρόκριση.

«Για εμάς θα είναι ένα ζευγάρι παιχνιδιών που μας προσφέρουν μεγάλο κίνητρο, αφού αντιμετωπίζουμε το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης» υποστήριξε ο τεχνικός των Ροσονέρι, προσθέτοντας με νόημα ότι «είναι ένας αντίπαλος και ένα γήπεδο που μας θυμίζουν ένδοξες στιγμές της ιστορίας μας».

Πριν από το πρώτο ματς στο «Ολντ Τράφορντ» (11/3), όμως, η Μίλαν έχει να δώσει τρία κρισιμότατα παιχνίδια με Ρόμα, Ουντινέζε και Βερόνα, προκειμένου να μείνει «ζωντανή» στην μάχη για τον τίτλο της Serie A.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ