aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΠέρασε από Ουγγαρία και καθάρισε την πρόκριση η Τότεναμ (vid)

Πέρασε από Ουγγαρία και καθάρισε την πρόκριση η Τότεναμ (vid)

Καθάρισε την πρόκριση η Τότεναμ, η οποία επικράτησε 4-1 της αυστριακής Βολφσμπέργκερ στην ουδέτερη Ουγγαρία και ουσιαστικά βρίσκεται από σήμερα στους «16» του Europa League.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Μουρίνιο, που ευτύχησε να προηγηθεί στο 13’, με τον Μπέιλ να γυρίζει στην περιοχή και τον Σον να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κόφλερ με κεφαλιά-ψαράκι.

Οι Λονδρέζοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 28’ με καταπληκτική ενέργεια του Μπέιλ, που «άδειασε» τον Σέρζερ και εκτέλεσε τον αντίπαλο γκολκίπερ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή.

Έξι λεπτά αργότερα, οι Spurs έφτασαν στο 0-3, με τον Λούκας να περνάει όποιον βρίσκει μπροστά του και να τελειώνει ιδανικά τη φάση κι ενώ στο 30′ η Βολφσμπέργκερ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Βίζινγκερ.

Από την άλλη, οι Αυστριακοί έδειχναν ανίκανοι να ανακόψουν τις… ορμές των φιλοξενούμενων, ειδικά στο πρώτο μέρος.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Φελντχόφερ ήταν να μειώσει στο 55’ με πέναλτι του Λιντλ, αφού στο 68′ τη σταμάτησε για 2η φορά το δοκάρι σε σουτ του Βέρνιτζνιγκ.

Η Τότεναμ έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα στο 88’, με τον Βινίσιους να νικάει από κοντά τον τερματοφύλακα των Αυστριακών και να διαμορφώνει το τελικό 1-4.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη των Λονδρέζων σε νοκ άουτ του Γιουρόπα Λιγκ!


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ