aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΠαραδόθηκε άνευ όρων ο Ολυμπιακός Πειραιώς

Παραδόθηκε άνευ όρων ο Ολυμπιακός Πειραιώς

Εξαφανίστηκε από το γήπεδο μετά το 60’ και βλέπει την πρόκριση να απομακρύνεται ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» πλήρωσαν τα λάθη τους, αλλά και τα μεγάλα κενά που είχαν μεσοαμυντικά, επιτρέποντας στην Καραμπάγκ να περάσει με το εμφατικό 3-0 από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια για τους Πειραιώτες, που πλέον βρίσκονται σε ιδιαίτερα μειονεκτική θέση ακόμη και την τρίτη θέση, με τους Αζέρους να φτάνουν τους 6 βαθμούς.

Ντεμπούτο για τον Μαρσέλο, ο οποίος είναι φανερά ανέτοιμος και θέλει αρκετό χρόνο ακόμη, ενώ ο Μίτσελ πήρε ρίσκα για να κυνηγήσει τη νίκη και άφησε «γυμνή» μεσοαμυντικά την ομάδα του. Τεράστια γιούχα για τον Σισέ, αλλά και συνθήματα κατά των παικτών που στο τελευταίο μισάωρο παραδόθηκαν άνευ όρων στις ορέξεις των Αζέρων που χτύπησαν στην κόντρα-επίθεση.

Σε μια εβδομάδα παίζει στο Αζερμπαϊτζάν ο Ολυμπιακός και μόνο με νίκη θα μείνει ζωντανός, με τους «ερυθρόλευκους» να στρέφονται πλέον στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ για την 7η αγωνιστική της Super League!

Το ματς

Στον ύπνο θέλησε να πιάσει τον Ολυμπιακό η Καραμπάγκ. Στοχεύοντας σε Ρέαμπτσουκ, Σισέ κατάφερε να τρυπήσει την άμυνα των Πειραιωτών, απειλώντας στο 3’ και σκοράροντας στο 5’ με τον Ζουμπόρ. Για καλή τύχη των γηπεδούχων το τέρμα ακυρώθηκε γιατι υπήρχε οφσάιντ, με τον Ολυμπιακό να αφυπνίζεται. Η ομάδα του Μίτσελ πήρε μέτρα στο γήπεδο, άρχιζε να πιέζει ψηλά και να υποχρεώνει τους Αζέρους σε λάθη. Έβαλε στο ματς τους Μπιέλ, Ουί-Τζο, ο Εμβιλά έκοβε πίσω και οι «ερυθρόλευκοι» απειλούσαν.

Ο Μπιέλ με εκτέλεση φάουλ λίγο έλειψε να σκοράρει (12’) αλλά ο κίπερ της Καραμπάγκ απογειώθηκε, ενώ δύο λεπτά μετά ο Κούντε απείλησε και αυτός. Στα… καπάκια ο Σισέ σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία, με τους φιλοξενούμενους να ψάχνονται στην κόντρα και να αγγίζουν το προβάδισμα αλλά ο Εμβιλά έδιωξε την μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή του τέρματος από το πλασέ του Οβούσου. Το ματς είχε αποκτήσει τρομερό ρυθμό, η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω και η μία φάση διαδεχόταν την άλλη. Γκάρι και Ουί-Τζο δεν κατάφεραν να κουνήσουν… πλεκτό, με τον Σισέ να αγγίζει το γκολ στο 36ο λεπτό αλλά η κεφαλιά του απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή με το 0-0 να μένει ως το φινάλε του ημιχρόνου.

Με τον Ολυμπιακό να δημιουργεί ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, αλλά ο Γκάρι δεν έκανε καλό τελείωμα στο 49’, ενώ στο 56’ το φάουλ του Κούντε πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Ο Μίτσελ έριξε στο ματς τον Μαρσέλο και το «Γ. Καραϊσκάκης» πήγε να… πέσει με τον Βραζιλιάνο να γνωρίζει την αποθέωση στο ντεμπούτο του, ενώ στο παιχνίδι μπήκε και ο Μασούρας.

Κάπου εκεί, όμως, ήρθε και η κατάρρευση για τον Ολυμπιακό. Η αποχώρηση του Μπουχαλάκη αρχικά και στη συνέχεια αυτή του Κούντε άφησαν τους γηπεδούχους χωρίς κόφτη, παίκτης στον άξονα και αμυντικά δεν… έκοβε και η Καραμπαγκ έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο.

Το κέντρο είχε μείνει γυμνό, κανείς δεν έκανε ούτε φάουλ για να κόψει τις ταχύτατες αντεπιθέσεις των φιλοξενούμενων οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο βρήκαν και τα τρία γκολ. Πρώτα στο 68’ με τον Οβούσου να σκοράρει από θέση τετ-α-τετ, το VAR να διορθώνει το λάθος του βοηθού και να μετράει τελικά το γκολ για το 1-0 των Αζέρων. Δύο λεπτά μετά ο Ολυμπιακός με τυχερό τρόπο λίγο έλειψε να ισοφαρίσει αλλά το δοκάρι σταμάτησε τη σέντρα του Μασούρα, με τον Σισέ στο 82’ να προσπαθεί να κάνει άνευ λόγου και αιτίας ντρίμπλα, χάνοντας την μπάλα από τον Βέσοβιτς ο οποίος πέρασε και τον Τζολάκη για το 2-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Σεϊντάεβ έκανε φοβερό τελείωμα στην κλειστή γωνία του Τζολάκη για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα…

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Άβιλα, Ρέαμπτσιουκ, Παπέ Σισέ (83′ Βαλμπουενά), Βρσάλικο, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (60′ Μαρσέλο), Κούντε (74′ Ίνμπομ Χουάνγκ), Γκάρι Ροντρίγκες (60′ Μασούρας), Μπιέλ και Ούι Τζο Χουάνγκ (74′ Αμπουμπακάρ Καμαρά).

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ: Μαγκομενταλίγιεβ, Γιαφαργκουίλιεβ (46′ Μπαϊράμοβ), Μπ. Χουσεϊνοβ, Μουσταφάντζε, Βέσοβιτς (90′ Α. Χουσεϊνοβ), Αλμέιδα (65′ Ρομαό), Γκαράγιεβ, Κάντι, Οβόσου (90′ Όζομπιτς), Ζουμπίρ και Λεάντρο Αντράντε (65′ Σεϊντάεβ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ