aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΠΑΟΚ - Μαρσέιγ: «Μπλόκο» της Αστυνομίας στους οπαδούς των Μασσαλών

ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ: «Μπλόκο» της Αστυνομίας στους οπαδούς των Μασσαλών

Σε ρυθμούς… ΠΑΟΚ κινούνται οι άνθρωποι της Μαρσέιγ, η οποία την Κυριακή (10/04) επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση 2-0 της Μονπελιέ στο «Βελοντρόμ» και παρέμεινε στη δεύτερη θέση της Ligue 1. Πλέον οι Μασσαλοί στρέφουν την προσοχή τους στο επαναληπτικό παιχνίδι με τον «Δικέφαλο του Βορρά» στην Τούμπα (14/04, 22:00, Live Gazzetta, CosmoteSport 2HD).

Μόνο που θα κληθούν να κοντράρουν τις δυνάμεις τους με τον ΠΑΟΚ χωρίς την παρουσία φιλάθλων τους στην Τούμπα. Κι αυτό διότι η Γενική Αστυνομική Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης κατέθεσε εγγράφως αίτημα στις αρμόδιες αρχές για απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων της Μαρσέιγ. Η εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου για τους φιλάθλους της Μαρσέιγ, έχει εφαρμοστεί και κατά το παρελθόν και σε άλλους διεθνείς εκτός έδρας αγώνες της γαλλικής ομάδας.

Συγκεκριμένα για το ματς με τη Βασιλεία τον περασμένο Μάρτιο. Στον πρώτο αγώνα στη Μασσαλία είχαν γίνει επεισόδια με τραυματίες Ελβετούς οπαδούς, οπότε πάρθηκε απόφαση και στο δεύτερο παιχνίδι στην Βασιλεία δεν ταξίδεψαν οργανωμένοι οπαδοί της Μαρσέιγ.

Από την πλευρά του ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, επικοινώνησε με τον γενικό γραμματέα της UEFA Θεόδωρο Θεοδωρίδη και τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα Τζόρτζιο Μαρκέτι και ζήτησε να γίνει δεκτό το αίτημα της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαφύλαξη της δημόσιας τάξης και της προστασία της κοινωνικοοικοικονομικής ζωής στη Θεσσαλονίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ