aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΠαναθηναϊκός: Ό,τι πάει μέσα… γράφει! (video)

Παναθηναϊκός: Ό,τι πάει μέσα… γράφει! (video)

Το μόνο που θύμιζε Παναθηναϊκό στο «Amsterdam Arena» ήταν οι οπαδοί του. Οι πράσινοι είδαν τον Λουκ Στιλ να τους… κρεμάει για ακόμη μια φορά με «εγκληματικό» λάθος -την ώρα που ο Άγιαξ δεν είχε ευκαιρία και το «τριφύλλι» δοκάρι με τον Ιμπάρμπο (26)- και στη συνέχεια παράτησαν ένα ακόμα παιχνίδι που έμειναν πίσω στο σκορ, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0!

Εκτός Ευρώπης πλέον η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι, που πέταξε στα… σκουπίδια και το δώρο του άλλου ματς του ομίλου (Θέλτα-Σταντάρ Λιέγης 1-1).  Συγκλονιστική παρουσία από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που παρά την κάκιστη εικόνα της ομάδας, δεν σταμάτησαν να τραγουδούν λεπτό και έδωσαν τη δική τους «μάχη»!

Άγιαξ (Πίτερ Μπος): Ονάνα, Τέτε, Βέστερμαν, Ντε Λιχτ, Ντάικς, Σένε (69’ Ντε Γιονγκ), Βαν ντε Μπέεκ, Νουρί, Τσέρνι, Κασιέρα, Γιουνές (62’ Κλέμεντ).

Παναθηναϊκός (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Σάμπα (57’ Ιβανόφ), Μολέδο, Κουτρουμπής, Κουλιμπαλί, Γουακάσο, Ζέκα, Βιγιαφάνιες (63’ Λεντέσμα), Χουλτ, Λουντ, Ιμπάρμπο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ