aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΠαναθηναϊκός: Εγκλήματα και τιμωρία (video)

Παναθηναϊκός: Εγκλήματα και τιμωρία (video)

Εφιαλτικά κύλησε το ευρωπαϊκό comeback του Παναθηναϊκού. Η ελληνική ομάδα πλήρωσε τα τραγικά λάθη των παικτών της -και την εν γένει καθίζηση μετά το 25′- και έπεσε θύμα του Άγιαξ, ο οποίος στην πρεμιέρα των ομίλων έκανε μεγάλη ανατροπή, φεύγοντας με το διπλό από την Λεωφόρο, 2-1.

Ο Μπεργκ άνοιξε το σκορ στο πρώτο πεντάλεπτο, αλλά η συνέχεια ήταν καταστροφική. Ο Ιβανόφ… σέρβιρε την ισοφάριση στον Τραορέ (φέρει ευθύνη και ο Στιλ που βέβαια στη συνέχεια προσπάθησε να κρατήσει όρθιους τους γηπεδούχους), ενώ ο εξίσου τραγικός Μέστο έκανε «δώρο» πέναλτι, όπου ο Ρίντεβελντ με το ριμπάουντ (αν και μπήκε νωρίτερα του επιτρεπτού στην περιοχή) υπέγραψε τη νίκη του Αίαντα.

Χωρίς ιδέες στο παιχνίδι του το τριφύλλι, ουσιαστικά απείλησε σε 1-2 περιπτώσεις σε όλο το δεύτερο μέρος, ενώ ολοκλήρωσε το ματς με εννιά παίκτες (με δέκα ο Άγιαξ), αφού ο Βούλγαρος κεντρικός αμυντικός… επιβεβαίωσε την κακή του βραδιά και αποβλήθηκε, με τον Γουακάσο (που πάλεψε πολύ) στις καθυστερήσεις να «πληρώνει» τα νεύρα του και να αντικρίζει εξίσου κόκκινη.

Η βαθμολογία
Άγιαξ 3
Θέλτα 1
Σταντάρ Λιέγης 1
Παναθηναϊκός 0

Η επόμενη (2η) αγωνιστική (29/9)
Άγιαξ-Σταντάρ Λιέγης (20:00)
Θέλτα-Παναθηναϊκός (20:00)

Панатинаикос – Аякс 1:2. Обзор матча. Лига Европы 2016/17. Групповой этап. Тур 1. от GOALTIME – ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ