aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΟλυμπιακός: Αποστολή για Αταλάντα με Ροντρίγκες, Εμβιλά και χωρίς Λόπες

Ολυμπιακός: Αποστολή για Αταλάντα με Ροντρίγκες, Εμβιλά και χωρίς Λόπες

Από 25 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Ολυμπιακού για το δεύτερο ματς με την Αταλάντα. Σε αυτήν είναι και ο Εμβιλά και ο Ροντρίγκες αλλά δεν είναι ο Λόπες. Όπως εκτός είναι και ο Ανδρούτσος.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν το απόγευμα της Τετάρτης την προετοιμασία τους για τη ρεβάνς με την Αταλάντα. Ο Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους ποδοσφαιριστές του στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 25 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά: Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Ο. Μπα, Σισέ, Κίτσος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Ονιεκούρου, Α. Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Ροντρίγκες, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ