aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΟ Τσέφεριν ανυπομονεί να συνεργαστεί με τον Ελ Κελαϊφί

Ο Τσέφεριν ανυπομονεί να συνεργαστεί με τον Ελ Κελαϊφί

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί είναι ο νέος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης συλλόγων (ECA) και ο ισχυρός άνδρας της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, ανυπομονεί να συνεργαστεί μαζί του

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί είναι ο άνθρωπος που τον αντικατέστησε στην Ευρωπαϊκή Ένωση συλλόγων και ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, υποδέχθηκε με ικανοποίηση την εξέλιξη αυτή, εγκωμιάζοντας τον ισχυρό άνδρα της Παρί.

Θα ήθελα να συγχαρώ την ECA, που επέλεξε τον Νασέρ ως νέο πρόεδρο. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται καλούς ανθρώπους σε ηγετικές θέσεις και ο Νασέρ, έχει δείξει ότι είναι ικανός να φροντίζει τα συμφέροντα περισσότερων συλλόγων από τον δικό του, στοιχείο που θα πρέπει να αποτελεί προϋπόθεση για τη θέση του προέδρου της ECA.

Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του για να διαμορφώσει το μέλλον των ποδοσφαιρικών συλλόγων σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Είναι ένας άνθρωπος, τον οποίο μπορώ να εμπιστευτώ”, έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ