aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΟ Ντε Χέα έχει φάει 40 συνεχόμενα πέναλτι από το 2016!

Ο Ντε Χέα έχει φάει 40 συνεχόμενα πέναλτι από το 2016!

Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Εθνικής Ισπανίας, Νταβίντ ντε Χέα, έχει δεχθεί τα 40 τελευταία πέναλτι που εκτελέστηκαν ενώπιον του, συμπεριλαμβανομένων όσον εκτελέστηκαν στη διαδικασία των πέναλτι, όπως στον τελικό του Europa League με αντίπαλο τη Βιγιαρεάλ.

Το τελευταίο πέναλτι που απέκρουσε ο Νταβίντ ντε Χέα εντοπίζεται στο μακρινό 2016, στην αναμέτρηση για το FA Cup κόντρα στην Έβερτον.

Έκτοτε, σε 40 εκτελέσεις που αντιμετώπισε κάτω από την εστία τόσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και της Εθνικής Ισπανίας, ο Ίβηρας τερματοφύλακας δεν κατάφερε να αποκρούσει ούτε ένα πέναλτι!

Σε Premier League, Champions League, Europa League, κύπελλα Αγγλίας, Μουντιάλ και προκριματικά εθνικών διοργανώσεων, ο Ντε Χέα δεν έχει καταφέρει ποτέ να σώσει την ομάδα του, με αποκορύφωμα τα 11 συνεχόμενα πέναλτι που δέχτηκε από τους παίκτες της Βιγιαρεάλ στον τελικό του Europa League το βράδυ της Τετάρτης (26/05).

Το απίστευτο αρνητικό ρεκόρ του Ντε Χέα έχει πιθανότητες… 4% να συμβεί σε κάποιον τερματοφύλακα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ