aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΟ Μουρίνιο προβλέπει τους νικητές σε Champions League και Europa League

Ο Μουρίνιο προβλέπει τους νικητές σε Champions League και Europa League

Έχουν περάσει δύο μήνες που ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι άνεργος, μετά την απόλυσή του από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σήμερα παραχώρησε συνέντευξη σε ιταλικό ραδιόφωνο και έκανε προβλέψεις για τα ζευγάρια Ατλέτικο Μαδρίτης-Γιουβέντους και Ρόμα-Πόρτο στο Champions League, ενώ ονομάτισε τις Ίντερ, Νάπολι, Τσέλσι και μία εκ των Λάτσιο ή Σεβίλλη, ως πιθανές νικήτριες του φετινού Europa League.

«Πιστεύω πως η Γιουβέντους μπορεί να κατακτήσει το Champions League, αλλά δεν θα πρόκειται για μεγάλη έκπληξη αν η Ατλέτικο Μαδρίτης προκριθεί, γιατί είναι μία ομάδα με μεγάλες φιλοδοξίες. Στην Ατλέτικο έχουν επενδύσει αρκετά για να διασφαλίσουν ότι θα παίξουν στον τελικό που θα γίνει στην έδρα τους», ανέφερε ο Μουρίνιο για Γιουβέντους και Ατλέτικο.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ζευγάρι Ρόμα-Πόρτο, με τον Πορτογάλο προπονητή να πιστεύει πως η πρώην του ομάδα μπορεί να περάσει, παρά την ήττα με σκορ 2-1 στον πρώτο αγώνα: «Το εκτός έδρας γκολ της Πόρτο ήταν πολύ σημαντικό. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο έχει εμπειρία από ιταλικό ποδόσφαιρο, η Πόρτο έχει έξυπνη τακτική, είναι πολύ σκληρή για να την νικήσεις, η άμυνά της είναι συμπαγής και έχει ισχυρή νοοτροπία».

Επιπλέον ονομάτισε τις υποψήφιες νικήτριες του Europa League, βάζοντας μέσα τις δύο πρώην «δικές» του, Ίντερ και Τσέλσι: «Όταν μία ομάδα είναι χτισμένη για να παίξει στο Champions League και λαμβάνει μέρος στο Europa League, τότε στο μυαλό της πρέπει να έχει μόνο την πρώτη θέση. Όπως και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2017. Επομένως, και η Ίντερ πρέπει να κάνει το ίδιο, όπως ακριβώς και οι Νάπολι-Τσέλσι και όποιος περάσει από το Σεβίλλη-Λάτσιο. Πιστεύω ότι το τρόπαιο θα κατακτηθεί από μία από αυτές τις ομάδες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ