aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΟ Καντέ μετακόμισε στην Αγγλία και... παίρνει τίτλο κάθε χρόνο!

Ο Καντέ μετακόμισε στην Αγγλία και… παίρνει τίτλο κάθε χρόνο!

Μετά και την κατάκτηση του φετινού Europa League, του πρώτου τόσο σημαντικού τίτλου σε συλλογικό επίπεδο στην καριέρα του, ο Ενγκολό Καντέ πανηγυρίζει τρόπαια σε κάθε του χρονιά από τη μέρα που μετακόμισε στην Αγγλία!

Το καλύτερο παιδί του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ο πιο χαμογελαστός άνθρωπος που μπορεί να βρει κανείς στο χώρο, αξίζει και με το παραπάνω όλες τις επιτυχίες που έχει πλέον γευτεί στην καριέρα του.

Πριν από τέσσερα χρόνια αποφάσιζε ν’ αφήσει την πατρίδα του και να παίξει στην Premier League με τη Λέστερ και πραγματικά τίποτα δεν μπορούσε να τον προετοιμάσει για όσα έχει καταφέρει!

Πήρε δυο φορές την Premier League σε διαδοχικές αγωνιστικές περιόδους με διαφορετικές ομάδες.

Έχει αναδειχθεί κορυφαίος ποδοσφαιριστής της χρονιάς από την Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών.

Έχει συμπεριληφθεί στους υποψήφιους για τη Χρυσή Μπάλα.

Πήρε το Κύπελλο Αγγλίας το 2018, το ίδιο καλοκαίρι αναρριχήθηκε στην κορυφή του κόσμου με την εθνική ομάδα της Γαλλίας και φέτος κατέκτησε το Europa League στον τελικό του Μπακού.

Κάθε χρόνο, από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του σε αγγλικό έδαφος, κατακτά και από ένα τρόπαιο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ