aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΟ Μπαντέ ζήτησε από τον Μόντσι να... ενεργοποιήσει την οψιόν του: «Το κάναμε ήδη» (vid)

Ο Μπαντέ ζήτησε από τον Μόντσι να… ενεργοποιήσει την οψιόν του: «Το κάναμε ήδη» (vid)

Η Σεβίλλη κατάφερε να αντιστρέψει μια εκ πρώτης όψεως καταστροφική σεζόν και να κατακτήσει την έβδομη κούπα στον… δικό της θεσμό, το Europa League, εξασφαλίζοντας έτσι άλλη μια είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Η εξέλιξη αυτή σήμανε και πολύτιμο χρηματικό μπόνους για τους Ανδαλουσιανούς, οι οποίοι άρχισαν ήδη τις… μεταγραφές. Από την ώρα της φιέστας κιόλας για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Λοΐκ Μπαντέ, ο 22χρονος Γάλλος στόπερ που αποκτήθηκε ως δανεικός τον περασμένο Ιανουάριο από τη Ρεν με οψιόν αγοράς, εμφανίστηκε σε βίντεο στα social media δίπλα στον Μόντσι και του ζήτησε να τον… υπογράψει μόνιμα στο κλαμπ. Κι ο πολύπειρος αθλητικός διευθυντής τον καθησύχασε αμέσως, ανακοινώνοντας ότι η οψιόν του ενεργοποιήθηκε.

Το ύψος της είχε οριστεί στα 12 εκατομμύρια ευρώ και πλέον το νέο συμβόλαιο του Μπαντέ έχει ισχύ ως το 2026.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ