aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUE«Ντόπες» Μαρινάκη και... εντολή για απόλυτο νικών!

«Ντόπες» Μαρινάκη και… εντολή για απόλυτο νικών!

Η επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στις εγκαστάσεις του Ολυμπιακού ήταν πολύπλευρη. Στήριξε τον Μπέντο, θέλησε να ενισχύσει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μετά την ήττα από την ΑΕΚ και πριν από το κρίσιμο ματς με την Οσμανλίσπορ και προσπάθησε να ενισχύσει με πάθος τους «ερυθρόλευκους». 

Τους ζήτησε να έχουν το απόλυτο στις νίκες στους επόμενους πέντε αγώνες του Ολυμπιακού σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρωταθλητής».

Εκτός απο την Οσμανλίσπορ ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε νίκες επί του Ατρομήτου στο Κύπελλο Ελλάδας, με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ. Εως το ντέρμπι της Τούμπας θα έχουν κριθεί τα πάντα σύμφωνα με το αφεντικό του Ολυμπιακού.

Πετάει για Κίνα 

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί σήμερα το πρωί για την Αγκυρα, ο Μπράουν Ιντέγε όμως είναι έτοιμος για το μεγάλο ταξίδι στην Κίνα. Ο Μπέντο μπορεί να μην έβγαλε αποστολή χθες, όμως σε αυτήν που θα βγάλει σήμερα δεν θα είναι το όνομα του Νιγηριανού επιθετικού, καθώς η μεταγραφή του αναμένεται να ολοκληρωθεί και επίσημα.

Ο Ιντέγε κλείνει έτσι την παρουσία του στους “ερυθρόλευκους” με τον 1,5 χρόνο που έμεινε να πρόσφερε πολλά στην ομάδα και συνάμα να πήρε το δικαίωμα μέσα της μεταγραφής του στην Κίνα να βρει ένα απίθανο συμβόλαιο που θα του αποφέρει σχεδόν 4 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός θα βάλει στα ταμεία του ένα ποσό κοντά στα 12 εκατ. ευρώ πραγματοποιώντας άλλη μια εντυπωσιακή πώληση, χάνοντας όμως συνάμα ένα ακόμη βασικό και σημαντικό στέλεχος του ρόστερ του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ