aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΝίκη-προβάδισμα με θαυμαστικό η Πανάθα! (vid)

Νίκη-προβάδισμα με θαυμαστικό η Πανάθα! (vid)

Ο Παναθηναϊκός απέδωσε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο απέναντι στην Καμπάλα -για τα δεδομένα της εποχής- και ίσως αδικείται από τη «φτωχή» νίκη που πέτυχε με 1-0, η οποία του δίνει το προβάδισμα. 

Οι «πράσινοι» που είχαν και δοκάρι στο β’ ημίχρονο θα μπορούσαν να καθαρίσουν την πρόκριση από τη Λεωφόρο, αλλά με λίγη προσοχή στο Αζερμπαϊτζάν δεν θα έχουν πρόβλημα. Σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Μολίνς με πέναλτι στο 37ο λεπτό.

Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο για την ομάδα του Ουζουνίδη, που έκλεισε τους φιλοξενούμενους στην περιοχή τους, έχοντας φοβερή ουσία στο παιχνίδι της για τα δεδομένα της εποχής. Ο δρόμος της πρόκρισης άνοιξε στο 37ο λεπτό με τον Μολίνς να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με εκτέλεση πέναλτι έπειτα από παράβαση (χέρι στην περιοχή) του Γκουρμπάνοφ.

Άλλο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, όμως το Τριφύλλι δεν τσίμπησε από τον ρυθμό που ήθελαν να δώσουν οι Αζέροι στο ματς. Με μπροστάρη τον εξαιρετικό Λουντ, που είχε άξιους συμπαραστάτες τους ακούραστους Ζέκα-Κουρμπέλη, ο Παναθηναϊκός διατήρησε τα ηνία και μπορεί να αισθάνεται άτυχος από το γεγονός ότι δεν πέτυχε, δεύτερο αλλά και τρίτο γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ