aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΜουρίνιο: «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε το τρόπαιο»

Μουρίνιο: «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε το τρόπαιο»

Ανακουφισμένος, που έστω και στην παράταση η Μαν. Γιουνάιτεντ πέρασε στα ημιτελικά του Europa League ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά το 2-1 επί της Άντερλεχτ.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο φοβήθηκε, αλλά στο τέλος ανάσανε… Η Μαν. Γιουνάιτεντ λύγισε στην παράταση με 2-1 την Άντερλεχτ και πέρασε στα ημιτελικά του Europa League.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, με έναν δύσκολο αντίπαλο, είμαι κουρασμένος, φαντάζομαι οι παίκτες είναι πιο κουρασμένοι αλλά είμαστε στην κλήρωση και έχουμε ακόμα το όνειρο της κατάκτησης του τροπαίου. Συνεχίζουμε να προσπαθούμε. Ενώ μαθηματικά είναι ακόμα δυνατό να μπούμε στην τετράδα στην Premier League, πρέπει να παλέψουμε για αυτό. Αν δεν έχουμε μαθηματικές ελπίδες, τότε θα χρειαστεί να δώσουμε τα πάντα στο Europa League, που είναι ένας σημαντικός τίτλος και με το μπόνους της συμμετοχής στο Champions League. Έχουμε πλέον μια ισπανική ομάδα (Θέλτα), μια γαλλική (Λιόν) και τον Άγιαξ στα ημιτελικά, οπότε δεν περιμένουμε κάτι εύκολο», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ