aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΜαρτίνς: «Θα κάνουμε λίγες αλλαγές με Αϊντχόφεν»

Μαρτίνς: «Θα κάνουμε λίγες αλλαγές με Αϊντχόφεν»

Μετρημένες αλλαγές σε επίπεδο προσώπων και τακτικής προανήγγειλε ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν την Πέμπτη για τους «32» του Europa League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως θα περιμένει να διαπιστώσει την ετοιμότητα του Γιάν Εμβιλά. «Ο Αβραάμ δεν είναι διαθέσιμος και ο Σεμέδο είναι τιμωρημένος. Ο Μπα και ο Σωκράτης θα παίξουν και είναι σε καλή κατάσταση. Όλη η ομάδα είναι καλά, περιμένουμε τη σημερινή προπόνηση για να αξιολογήσουμε την κατάσταση του Εμβιλά. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι πιθανό. Το βράδυ θα ξέρουμε σίγουρα αν θα είναι σε θέση να βοηθήσει», ανέφερε.

Ερωτηθείς αν η διάταξη που θα επιλέξει θα είναι παρόμοια με αυτή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, απάντησε: «Θα δούμε κάποιες αλλαγές. Κάνουμε ροτέισον στα τελευταία ματς γιατί πιστεύουμε σε όλους τους παίκτες μας και θέλουμε να είναι όλοι σε ετοιμότητα να προσφέρουν. Τα παιχνίδια δεν έχουν καμία σχέση σχετικά με την στρατηγική τους αντιμετώπιση. Θα δούμε ελαφρώς αλλαγμένη την ομάδα. Θα δούμε αύριο δύο ομάδες που θα παίξουν επιθετικά για τη νίκη και θα θελήσουν να έχουν την κατοχή. Το παιχνίδι και η στρατηγική είναι τελείως διαφορετικά σε σχέση με τον Παναθηναϊκό, συνεπώς θα δούμε κάποιες μικρές αλλαγές».

Όσο για το αν τον αγχώνει το ότι ίσως ο Ολυμπιακός αγωνιστεί με τα τρία νέα αποκτήματα στην άμυνά του (Λαλά, Ρέαμπτσιουκ και Παπασταθόπουλο), είπε: «Είναι τρεις διαφορετικές περιπτώσεις. Ο Όλεγκ παίζει πολύ συχνά, γιατί ο Χολέμπας είχε κάποιες δυσκολίες. Ο Σωκράτης όταν ήρθε δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση γιατί είχε καιρό να παίξει, αλλά δούλεψε πολύ. Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε στην αρχή μαζί του, αλλά πλέον είμαστε 100% βέβαιοι πως μπορεί να μας βοηθήσει. Δεν σημαίνει ότι κάποιος που έρχεται εξασφαλισμένο χρόνο συμμετοχής. Ο Λαλά έχει δουλέψει πολύ καλά και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από αυτόν, αλλά οι αποφάσεις για την ενδεκάδα θα ληφθούν μετά την τελευταία προπόνηση».

Για την Αϊντχόφεν και το αν του θυμίζει κάποια από τις ομάδες που έχει αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη, τόνισε: «Η PSV είναι ομάδα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Είναι μια ολλανδική ομάδα που αγαπά το επιθετικό ποδόσφαιρο, έχει τη σφραγίδα του προπονητή της και νέους παίκτες με εξελιγμένη τεχνική. Έχουμε στο παρελθόν παίξει με τέτοιες ομάδες, όπως η Άρσεναλ, η Σίτι ή η Μπάγερν. Θα παρακολουθήσουμε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν την κατοχή και τη νίκη. Το παιχνίδι δε θα είναι εύκολο για μας. Είναι κρίμα που δεν θα έχουμε τους φιλάθλους μας εδώ για να ζήσουμε μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά σε γεμάτο γήπεδο».

Τέλος, για τα στοιχεία που χρειάζεται να δείξει η ομάδα του για να φτάσει στο στόχο της; «Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τη στρατηγική για να μην αποκαλύψω μυστικά. Έχουμε αναλύσει τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα της PSV. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, με εξαιρετική επιθετική λειτουργία και θα πρέπει να είμαστε πολύ καλά συγκεντρωμένοι. Να αποφύγουμε τα λάθη, ειδικά σε αυτόν τον πρώτο αγώνα», επισήμανε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ